Asiatiske mennesker er egnede til at spille fem styrke instruktioner til baseball scouting

Ifølge statistikker er den samlede andel af MLB Asian-spillere ikke høj, kun 2,1%, kan være det nye show da GUPPING, den legendariske gamle vil få folk til at føle styrken af ​​asiatiske spillere. Så hvad er baseball øvelsen egnet til asiater?New York Yankees Trøje

Suzuki er ikke kun legenden om den daglige pligt, men også legenden om MLB. Symboliserer asiatiske historiske spillere

Suzuki er ikke kun legenden om den daglige pligt, men også legenden om MLB. Symboliserer asiatiske historiske spillere

For det første analyser vi specifikt den nuværende situation for asiatiske spillere. Ifølge de statistiske resultater af MLB-etniske grupper i 1947 til 2016 er andelen af ​​hvide spillere i den oprindelige (1947) 98,3%, ikke-medlem 0,9%, Latino 0,7%, ingen asiatisk spiller.

Siden da har andelen af ​​afrikanske og latinske aktører hurtigt, og asiatiske spillere optrådt i 1964, 1965 og 1991, tegnede sig for 0,1% indtil 1994 begyndte en stabil vækst. To om 22 år stiger 0,1% gradvist til 2,1% i 2016. Asiatiske spillere har gradvist besat et sted, relativt få etniske grupper (63,7% af hvide mennesker, 6,7%, latin 27,4%).

Det kongelige team underskrev en 16-årig japansk high school pitcher

Det kongelige team underskrev en 16-årig japansk high school pitcher

Asiatiske spiller talenter kommer ud og har fremragende præstationer i verden. Spillerne fra Japan har nået færdiggørelsen, og markerne vil være store, og den Tianjian Jialai, da Guxiangping spiller nøgle roller i holdet. Efterårssyn fra Sydkorea, Liu Xianzhen er også en uundværlig rotation af holdet. I OL’en i det 5. nationale baseball blev det japanske hold valgt, og en sølvmedalje blev opnået, og det koreanske hold var 30 gange og vandt guldet i Olympics Beijing.

De kvaliteter, der kræves til baseballbevægelser, kommer fra flere aspekter. Ifølge den berømte American Baseball Combat Advisor Kevin – Wilson Baseball Training Website Kwbaseball.coms 5 specielle display, hastighed, armstyrke, kritisk kapacitet, revner evne og langvarig evne.

Hastigheden er en must-have dygtighed, løbende tilstand og løbende rækkevidde vil blive inkluderet i undersøgelsesomfanget; Armens styrke er hovedsagelig til krukke, der undersøger sine medfødte fordele; Vej; Bekæmpelse af evne fokuserer på at ramme renter og overordnede strejker; Langspilfærdigheder er vanskeligere, men det er også den mest eftertragtede kapacitet i holdet.

Det er velkendt, at sportsegenskaberne hos forskellige menneskelige arter ikke er de samme. Asiatiske sportsegenskaber er mere forudindtaget mod fleksibilitet og en stærkere sport. Som et eksempel har kinesiske atleter ofte bedre resultater på bordtennis, badminton, billard, dykning, hegn og gymnastik. Andre asiatiske lande har en lignende funktion.

Fem kvaliteter af baseball scouting, bortset fra bortset fra undtagen for andre dage og fleksibilitet og omfattende kvaliteter. Jim Samier, direktør for MLB International Director, sagde: “Faktisk er baseball meget velegnet til asiatiske sportsgrene.”

MLB29-holdet er i USA, og USA er den store ovn af hver etnisk gruppe. Den berømte fire store faglige ligaer NFL, MLB, NBA, NHL har heller ikke begrænsninger på antallet af internationale aktører i hvert hold, så den amerikanske situation er mere forklare problemet. Ifølge statistikkerne fra 2012 tegnede den amerikanske asiatiske befolkning 6%, mens NBA og NHL Asiatiske spillere var mindre end 1%, MLB kunne nå 1,9%, NFL, selvom de nåede 2%, men for det meste blandede blodede spillere, ikke rene asiatiske . I modsætning hertil er MLB mere egnet til asiatisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *